STICHTING JACOBAHOF menu

Jacobastraat walking dinner

Zaterdag 16 februari vindt het eerste Jacobastraat walking dinner plaats. Een walking dinner is een leuke manier om je buurtgenoten beter te leren kennen. Als deelnemer aan het walking dinner ontmoet je tijdens het voor, hoofd én nagerecht nieuwe buurtbewoners op 3 verschillende adressen. Het walking dinner begint met een introductie van Lekkernassûh, een organisatie die op verschillende plekken in Den Haag biologische versmarkten verzorgt.

Je kan deelnemen als gast of kok. Dit evenement is voor bewoners van de Jacobastraat en omgeving.

Houd je van lekker eten? Neem dan deel als gast! We vragen een bijdrage van 10 euro p/p voor het eten en drinken. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek na aanmelding. Vooraf ontvang je jouw persoonlijke route en het programma van het walking dinner.

Of houd je vooral van lekker kokkerellen met eerlijke producten? Meld je dan aan als kok! Als kok maak je een een eenvoudige maaltijd met drankjes voor je gasten en jezelf. Per gang ontvang je meerdere gasten (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Culinaire hoogstandjes zijn écht niet nodig, het gaat om de gezelligheid! Naast de bijdrage van de gasten krijgen alle koks een groente- en fruitpakket van "lekker nassuh". Eind januari ontvangen alle koks meer uitleg. Heb je je aangemeld als kok maar zijn er al genoeg koks? Dan gaan we er vanuit dat je meedoet als deelnemer aan het walking dinner.

Meld je vóór 31 januari aan als kok of gast via deze link

Meer informatie